Huishoudgoeroe.nlAutobingo voor onderweg.

autobingo header uitgelichte afbeelding

Het is de laatste weken al aardig mooi weer aan het worden. En met de vele vrije dagen en vakanties in het vooruitzicht zijn we allemaal weer vakantieplannen aan het maken. Vooral omdat corona een beetje op de achtergrond verdwijnt. We mogen er weer op uit en dat doen we dan ook volop!

Als je van plan bent een aardig lange autorit of busreis te gaan maken, dan is het wel zo fijn als je onderweg iets te doen hebt. Vooral voor jonge kinderen is het soms moeilijk om de tijd die ze stil in de auto moeten zitten, leuk te besteden.

Daarom ben ik samen met mijn dochter aan de slag gegaan om een leuke autobingo voor onderweg in elkaar te zetten. We hebben allerlei plaatjes op internet opgezocht en hebben uiteindelijk 120 items bij elkaar gezet.

Deze bingo kun je bestellen door mij een e-mail te sturen met je gegevens. Na je betaling van €5,- krijg je de bingo toegestuurd en kun je hem zo vaak als je wilt uitprinten.

De bingo bestaat uit twee A4 velletjes. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om allebei de blaadjes tijdens één autorit vol te krijgen. Maar je kunt ook één blad voor de heenreis en één voor de terugreis gebruiken.

autobingo

We wensen je alvast een hele fijne vakantie en een supergezellige autorit toe!

Bestel de bingo nu op: kitty.tanis73@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.