Huishoudgoeroe.nlGeld verdienen vanuit huis.

geld verdienen vanuit huis header uitgelichte afbeelding

Geld verdienen vanuit huis is voor mij een droom die sinds kort werkelijkheid is geworden. En ik kan je vertellen dat het me uitstekend bevalt. Op dit moment ben ik eigen baas en ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen.

Ook hoef ik geen vrij te vragen aan één of andere werkgever als ik met mijn gezinnetje op vakantie wil, of als ik zomaar een dagje op stap wil met mijn zus of met vriendinnen. Dat mag ik zomaar helemaal zelf plannen. Hoe lekker is dat?!

Wil jij ook op deze manier werken en geld verdienen? Als ik het kan dan kan jij het zeker ook! Ik ga je er alles over vertellen.

Misschien denk je bij jezelf: “Hoort dit artikel over geld verdienen wel thuis op een website die ‘huishoudgoeroe’ heet?” Het antwoord is: Ik vind van wel omdat het huishouden een heel breed en uitgebreid thema is.

Het huishouden gaat over het schoonmaken van je huis, over opruimen, over het plannen van je activiteiten in en om het huis, over je administratie en ook over geld verdienen om je huishouden draaiende te houden. Dus om de huishoudportemonnee gevuld te houden.

geld verdienen vanuit huis linksboven

Geld verdienen vanuit je eigen huis.

Een paar jaar geleden heb ik op internet het één en ander opgezocht over werken vanuit huis. Dat vond ik eigenlijk heel interessant. Niet in de laatste plaats omdat ik wat minder wilde gaan werken in de thuiszorg vanwege een vervelende blessure aan mijn schouder.

Sinds de dag dat ik van school af kwam, ruim 25 jaar geleden, heb ik altijd in de thuiszorg gewerkt en dat is erg goed bevallen. Dat doe ik trouwens nog steeds maar nu voor een paar uurtjes per week. Gewoon omdat het heel leuk werk is en ik wil de mensen waar ik werk zeker niet in de steek laten.

Gelukkig was het mogelijk dat ik minder kon gaan werken. Maar ik wilde toch wel genoeg centjes in het laatje brengen hier thuis. Dus ik heb me verdiept in de wereld van affiliate marketing. En dat sprak me eigenlijk wel aan!

Pak je laptop en ga aan de slag!

Als je gaat werken van achter je laptop hoef je in principe niet achter je bureau te blijven zitten. Je kunt thuis in de woonkamer werken en je kunt in het zonnetje in je achtertuin of op je balkonnetje gaan zitten. Ook kun je vanuit het gezellige café werken.

Als je het leuk vindt ga je met je laptop in het gras liggen in het park om de hoek. Zelfs als je op vakantie bent kun je af en toe in een verloren uurtje wat werk verzetten. Het maakt niet uit of je in Nederland of in het buitenland verblijft. Als je het goed beschouwt is de hele wereld je werkplek. Vrijheid blijheid!

Werk een poosje als je baby een paar uurtjes slaapt of juist als de kinderen op school zitten. Kruip achter je laptop als je lekker vroeg wakker bent of juist ’s avonds laat als de rest van je gezin op één oor ligt. Alles is mogelijk. Je kunt je eigen werktijden inplannen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing betekent eigenlijk dat je producten of diensten van anderen promoot en daar krijg je een vergoeding voor, dat heet een commissie. Die commissie krijg je als dank voor de moeite van het promoten zogezegd. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen.

 • Je kunt dat doen door bijvoorbeeld via een Facebookpagina reclame te maken voor een bepaald product of dienst.
 • Of via Pinterest maak je mooie pagina’s aan waarin je aandacht besteed aan een bepaald product.
 • Via Tiktok is het ook mogelijk om een bepaald product of dienst te promoten.
 • Je kunt er ook voor kiezen om je eigen website te bouwen en een eigen blog te starten. Daarin kun je ook producten en diensten promoten.

Dit laatste, een website bouwen, heb ik dus gedaan. Op mijn website ‘Huishoudgoeroe.nl’ ben je nu dus. En op deze website heb ik affiliate marketing toegepast. Blader maar eens door de artikelen heen. Als je een blauw woordje tegenkomt dan is dat een affiliate linkje naar een product.

blog letters

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Ik ga je uitleggen hoe dit nou precies in zijn werk gaat. Dat zal ik doen met een duidelijk voorbeeld.

Stel nou dat er iemand via bijvoorbeeld Google op mijn website ‘Huishoudgoeroe.nl’ terechtkomt. Jij hebt dat net ook gedaan anders zou je dit bericht nu niet aan het lezen zijn.

Die persoon leest een interessant artikel op mijn site over bijvoorbeeld het stofzuigen van je woonkamer. In dat desbetreffende artikel vertel ik het één en ander over een bepaalde stofzuiger die bij Bol.com te koop is. Die lezer kan heel erg geïnteresseerd raken in die stofzuiger en hij wil hem kopen.

Als die uiterst intelligente lezer dan in dat artikel op de verkoopknop voor die stofzuiger klikt dan komt hij op de site van Bol.com terecht. Klik maar eens op het dikgedrukte woord ‘stofzuiger’ in de zin hierboven. Je komt dan op de site van Bol.com. Geen paniek, als je dan weer op het kruisje van de Bol.com-website klikt kom je weer hier terug.

Dat blauwe woordje (in dit geval ‘stofzuiger’) is dus een affiliate linkje dat ik her en der op mijn website geplaatst heb.

Het gaat uiteraard voornamelijk om de informatie die op de website staat. Die wil ik graag met jullie delen. En daarom ben ik ook deze website begonnen. Maar mocht je zeer geïnteresseerd zijn in dat betreffende product, dan heb je het snel en handig besteld op deze manier.

Je beloning.

Gaat die intelligente lezer uit het voorbeeld hierboven nu ook daadwerkelijk die stofzuiger kopen op de website van Bol.com, dan maakt hij in één klap drie mensen blij:

 • Ten eerste is hij zelf ontzettend blij dat hij een supergoeie stofzuiger heeft gekocht en dat hij over een paar dagen het hele huis voor zijn vrouw kan schoonzuigen. Daar scoort hij vast een hoop punten mee bij zij echtgenote!
 • Ten tweede maakt hij Bol.com blij omdat dit bedrijf een mooi artikel (de stofzuiger) heeft verkocht en ze daar toch altijd een beetje winst op maken.
 • Ten derde maakt hij mij blij. Want omdat hij via mijn website bij Bol.com een stofzuiger heeft gekocht, krijg ik van Bol.com een kleine commissie. En met die kleine opbrengsten kan ik deze website weer onderhouden.

Hoe groter en uitgebreider je website wordt, hoe meer producten en diensten je kunt promoten, hoe meer verkopen je doet, hoe meer je verdient. Op deze manier kun je van achter je laptop geld verdienen vanuit huis.

En ja, je zult er tijd in moeten steken om een mooie en informatieve website te maken. Het kost moeite, je moet zoekwerk doen en er energie in steken. Maar het is absoluut de moeite waard.

stapeltjes geld

Mijn technische kennis (of gebrek daaraan).

Ik ben een thuiszorgmedewerkster, een vrouw van 49, echtgenote, moeder van twee pubers en ik ben niet technisch onderlegd. Regelmatig moet ik aan mijn man of kinderen vragen hoe iets werkt op mijn telefoon of computer.

En toch heb ik het voor elkaar gekregen, helemaal zelf, om in vrij korte tijd deze website op te zetten. Mede dankzij de affiliate marketing. Wat je nodig hebt om succes te hebben in de affiliate marketing is het volgende, en deze benodigde eigenschappen heb ik dan weer wel:

 • Een laptop
 • Een goede wifi-verbinding
 • Heel veel doorzettingsvermogen
 • Enthousiasme om een informatieve website of blog op te zetten
 • Kennis van zaken in jouw branche
 • De bereidheid om door te blijven gaan, ook als je niet snel resultaten ziet in het begin
 • Je moet tijd investeren
 • Je moet de drive hebben om van jouw website de allerbeste te maken!

Mij is het gelukt, want deze website die je nu bezoekt is daar het bewijs van. Dus jou gaat het zeker ook lukken. Want waarom zou jij het niet kunnen? Zoek je passie, maak daarover een mooie website, pas affiliate marketing toe en begin met geld verdienen vanuit huis.

Geld groeit op deze manier bijna vanzelf. Bezoekers komen tenslotte naar jouw website op alle tijden van de dag, ook midden in de nacht als jij ligt te slapen. Soms doen ze een aankoop, soms moeten ze er nog even over nadenken en doen ze dat later misschien alsnog.

Heb een beetje geduld in het begin en geef het nooit op. Je zult zien dat het succes en de inkomsten dan vanzelf zullen volgen.

geld verdienen met laptop

En dat is dus affiliate marketing.

Ik heb in dit geval dus affiliate marketing toegepast. Omdat ik deze website heb opgezet; ik heb er tijd en energie ingestoken om er iets informatiefs van te maken. En ik wordt beloond door de verkoper van het product doordat de klant via mijn site een aankoop doet.

Snap je het idee een beetje? Dus ik zet een website op, maak reclame voor verschillende producten, en als een lezer een aankoop doet via die website krijg ik daarvoor betaald door de verkoper van het product.

De koper van het product is dus geen extra geld kwijt. Maar de verkoper betaald mij een klein bedrag als dank voor het reclame maken. Simpel toch?!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.